menewsdesk - press

RSS Historiska Media – Aktuellt

 • Nu släpps sjuttonde delen i förlagets mest efterfrågade romanserie 3 feb
  I elva år har Simon Scarrows populära Silverörnserie — som utspelar sig i det romerska riket vid vår tideräknings början — fängslat de svenska läsarna. Nu släpps den sjuttonde delen i serien, Straffet.
  Historiska Media
 • Tre Historiska Media-titlar nominerade till Storytel Awards 1 feb
  Inte en, inte två, utan hela tre av Historiska Medias ljudböcker har blivit nominerade till Stora ljudbokspriset av Storytel Awards! De hör alltså till de titlar som har strömmats flest gånger och som har rankats högst av lyssnarna.
  Historiska Media
 • Rafflande exposé över historiens mest chockerande kidnappningar 28 jan
  Sibas VD Fabian Bengtsson överfölls i sitt garage och försvann. Miljonärsdottern Patty Hearst rövades bort av radikaler och begick senare brott tillsammans med dem. Och ingen kan väl glömma historien om österrikiska Natascha Kampusch som hölls fången i åtta år? I sin nya bok Baby Lindy och andra berömda kidnappningar, skildrar Sara Griberg tjugo av […]
  Historiska Media
 • Mänsklighetens relation till vatten utforskas och tillgängliggörs i ny reportagebok 26 jan
  Hela vår civilisations existens och utveckling har handlat om att kontrollera vatten — historiens civilisationer har blomstrat eller gått under beroende på hur väl de har lyckats, och vår egen tid är inget undantag. Vatten är en underhållande, pedagogisk och faktaspäckad bok om människans relation till vatten, skriven av journalisten och författaren Andreas Karlsson.
  Historiska Media
 • Nu släpps ny feelgood-serie om drömmen att bli författare 25 jan
  Så länge Katie kan minnas har hon drömt om att bli författare. Tillsammans med sina tre väninnor bildades kvartetten Skrivsystrarna när de möttes på universitetet. De avgav då ett löfte: ingen av dem får ge upp skrivandet förrän alla var utgivna författare. Nu kommer Utloggad — den första delen i Lilly Emmes nya feelgood-serie om […]
  Historiska Media
Christina Haugen

Christina Haugen

Marknads- och försäljningsansvarig
046-33 34 76, christina.haugen@historiskamedia.se
Caroline Sjögren

Caroline Sjögren

PR & Kommunikation
caroline.sjogren@historiskamedia.se