menewsdesk - press

RSS Historiska Media – Aktuellt

 • Prisbelönta mat- och reseskribenten Mia Gahne romandebuterar 20 okt
  Sofia har försovit sig – igen. Telefonen är försvunnen, hon är sen till sitt jobb och kvällen innan gick hon hem med en gift man. Huvudet bultar och bankkontot är tomt. Utanför fönstret pulserar New Yorks gator — där finns allt det hon drömt om. I höst romandebuterar den prisbelönta mat- och reseskribenten Mia Gahne […]
  Historiska Media
 • Tre Historiska Media-författare medverkar i TV4:s storslagna seriesatsning Drottningarna 14 okt
  Torsdag 15 oktober är det premiär för TV4:s nya seriesatsning Drottningarna — en storslagen serie om åtta svenska drottningars liv och öden, programledd av den prisade skådespelaren Sofia Helin. I produktionen medverkar inte mindre än tre av Historiska Medias författare: Karin Tegenborg Falkdalen, Hélène Gullberg och Maria Gustavsdotter.
  Historiska Media
 • Ny och högaktuell bok om kampen mot svält 13 okt
  För 50 år sedan tog agronomen Norman Borlaug emot Nobels Fredspris för att ha räddat en miljard människor från svält. Samtidigt går årets Fredspris till WFP för dess kamp mot hunger. I Den stora fröstölden, tar journalisten och författaren Jens Nordqvist med oss på en intrikat resa från nazisternas hemliga uppdrag, via Borlaugs kamp till […]
  Historiska Media
 • Historia för alla! Tre nya, spännande titlar i Historiska Medias populära seriesatsning 5 okt
  I oktober utkommer ytterligare tre nya titlar i Historiska Medias populära seriesatsning Världens dramatiska historia och Sveriges dramatiska historia — Kreugerkraschen, Kalla Kriget och Dracula. Serien har rosats av kritiker och läsare, vilket speglar att historieintresset i Sverige är starkt, men att alla inte har tid att läsa djuplodande tegelstenar.
  Historiska Media
 • Nu släpps sjätte delen i hyllad romanserie om vardagen på en begravningsbyrå 2 okt
  Feelgood-favoriten Ewa Klingberg omvandlade sina egna erfarenheter från arbetet på en begravningsbyrå till en charmig och humorfylld romanserie som hyllats av läsare, lyssnare och bokbloggare. Nu släpps den efterlängtade och efterfrågade sjätte delen i romanserien om Begravningsbyrån Tranan. Samtidigt lanserar författaren en egen hemsida för serien.
  Historiska Media
Christina Haugen

Christina Haugen

Marknads- och försäljningsansvarig
046-33 34 76, christina.haugen@historiskamedia.se
Caroline Sjögren

Caroline Sjögren

PR & Kommunikation
caroline.sjogren@historiskamedia.se