menewsdesk - press

RSS Historiska Media – Aktuellt

 • Höstens kommande böcker på Historiska Media 26 jun
  Bokhösten 2020 är efterlängtad på Historiska Media. I utgivningen finns titlar om Franklin D. Roosevelt, Donald Trump, rafflande fröstölder och Madeleine Albrights memoarer. Förlaget ger även ut en mängd fängslande romaner, såsom nyutgivningen av prisbelönta Herbjørg Wassmos böcker om Dina, fantastiska debutanter och en intelligent skildring av feminismens frammarsch.
  Historiska Media
 • Italienexpert ger ut ny och högaktuell bok om landets brokiga, moderna historia 15 jun
  Det är lätt att bli förälskad i Italien. Landets kultur, språk och mångtusenåriga historia är med rätta världsberömda. Men själva nationen är ung, bara knappt 150 år. I sin nya och högaktuella bok Italiens moderna historia, tecknar Italienkännaren Eskil Fagerström den dramatiska vägen från fattigt jordbruksland till världens åttonde största ekonomi.
  Historiska Media
 • Lilly Emmes nya roman bjuder på humor, feelgood och svärta i oslagbar kombination 11 jun
  Poppy är hemmafru i Cambridge och ägnar dagarna åt att skjutsa runt sin dotter Ruby till skönhetstävlingar. Men när Ruby oväntat vinner en tävling bryter helvetet lös. Vänskapsband brister, ett kattköp slutar i fiasko, skvallret löper amok och en oönskad släkting gör sig påmind. Lilly Emmes nya roman bjuder på humor, feelgood och svärta i […]
  Historiska Media
 • Stort och vackert praktverk om historiska porslinstillverkaren Rörstrand 10 jun
  I snart 300 år har Rörstrand tillverkat keramik och spritt modern svensk form världen över. Nu ger Historiska Media ut Stora boken om Rörstrand — ett vackert och rikt bildsatt praktverk som ger en uppdaterad och insatt skildring av den äldsta aktören inom svensk keramisk tillverkning.
  Historiska Media
 • K-G Bergströms kritikerrosade bokdebut slutsåld — förlaget trycker ny upplaga 1 jun
  K-G Bergström har fått strålande fina recensioner för bok sin bokdebut Nöd och död. Den ryska ockupationen i norr 1809, som gavs ut i slutet av mars. I boken skildrar Bergström kunnigt och fängslande hur ryska trupper invaderade svenskt fastland våren 1809 — en dramatisk och orolig tid i Sverige. Den rosade titeln har sålt […]
  Historiska Media
Christina Haugen

Christina Haugen

Marknads- och försäljningsansvarig
046-33 34 76, christina.haugen@historiskamedia.se
Caroline Sjögren

Caroline Sjögren

PR & Kommunikation
caroline.sjogren@historiskamedia.se