menewsdesk - press

RSS Historiska Media – Aktuellt

 • Succéromanen Räkna hjärtslag nominerad till Adlibrispriset i kategorin Årets debut 17 nov
  Räkna hjärtslag är nominerad till Adlibrispriset! Katarina Widholms vuxendebut om hembiträdet Betty har tagit Sverige med storm under hösten. Fram till den 8 december kan man rösta på romanen i kategorin Årets debut.
  Historiska Media
 • Historiska Media avslöjar titlarna för våren 2022! 16 nov
  Våren 2022 blir ännu en spännande boksäsong på Historiska Media! Vi gläder oss åt att äntligen kunna dela med oss av alla de böcker som vi ger ut mellan januari och april. Tjugofem nya titlar i en blandning av populärhistoria, biografier, militärhistoria, kulturhistoria, historiska romaner, nutida feelgood och spänningsromaner.
  Historiska Media
 • Motstånd, hämnd och kärlek i en fascinerande sann historia 3 nov
  I den internationellt hyllade författaren Norman Ohlers nya bok Infiltratörerna får vi följa paret Harro och Libertas i deras underjordiska kamp mot den brutala nazistiska regimen. På ytan var de två lojala tjänstemän, men i hemlighet byggde paret upp ett underjordiskt nätverk som samlade över hundra motståndare till den nazistiska terrorn.
  Historiska Media
 • Två julhatare möts under misteln i romantisk smällkaramell från Londonbokhandeln 15 okt
  Det är den tiden på året då man förväntas vara glad. Men på den lilla gatan Rochester Mews finns två personer som avskyr allt vad julstämning heter. Men det är också det enda de har gemensamt...eller? En vinterkyss i bokhandeln för ensamma hjärtan är den fjärde och avslutande delen i Annie Darlings charmiga serie om […]
  Historiska Media
 • Julgranskrig och småstadscharm i Ewa Klingbergs nya mysdeckare 13 okt
  Plundringstider är andra delen i Ewa Klingbergs mysdeckarserie Värnamord och uppföljaren till Midsommarblot. Värnamo är skådeplatsen och läsaren bjuds in till en värld av småländska skrönor och härliga karaktärer. Den här gången börjar huvudpersonen Niklas gräva i det beryktade julgranskriget som utspelade sig i staden på 1960-talet.
  Historiska Media
Emma Wikström

Emma Wikström

PR & Kommunikation
emma.wikstrom@historiskamedia.se