menewsdesk - press

RSS Historiska Media – Aktuellt

 • De fornnordiska sagorna som de aldrig har berättats förr 4 maj
  De nordiska sagorna har älskats och berättats i olika former och versioner i över tusen år. I Katarina Harrison Lindberghs nya bok Nordiska gudasagor får välkända berättelser liv i ny språkdräkt och med fantasifulla utvikningar. Det är tragiskt, underhållande, våldsamt och poetiskt på samma gång.
  Historiska Media
 • Nu släpps boken som analyserar vägen mot fred mellan Israel och Palestina 3 maj
  I Den perfekta konflikten skildrar Johan Berggren vår tids mest utdragna och svårlösta konflikt, den mellan israeler och palestinier. Det är utifrån sina personliga erfarenheter i konfliktens fysiska epicenter som han har skrivit boken, som innehåller historiska skildringar, politiska analyser, intervjuer och personliga betraktelser om hopp för en bättre framtid.
  Historiska Media
 • Efterlängtad uppföljare till feelgoodsuccé bland vintage och röda timmerstugor i Dalarna 28 apr
  När Nora hittar ett gammalt kärleksbrev gömt i en tavelram väcks hennes nyfikenhet. Vem är dalkullan på tavlan? Vem är brevet skrivet till? Och vem är avsändaren? Galleriet vid vattnet är den efterlängtade uppföljaren till Hanna Blixts succéroman Glasveranda med sjöutsikt. Vi återvänder till Dalarnas blomstrande ängar och den glittrande Siljan i ännu en varm […]
  Historiska Media
 • Fyrtio år i rikets tjänst – en toppdiplomats memoarer 22 apr
  Författaren och tidigare diplomaten Ingmar Karlsson har skrivit flera kritikerrosade böcker om Europa och Mellanöstern. Ett utrikes liv är hans spännande och högaktuella memoarer, där Ingmar Karlsson skildrar sin klassresa från ett arrende i Småland utan moderna bekvämligheter till det svenska palatset i Istanbul.
  Historiska Media
 • Bästsäljare byter genre och ger ut mysdeckare 21 apr
  Bästsäljande författaren Ewa Klingberg släpper nu sin första deckare. Som vanligt utspelar sig hennes böcker i Smålandsmiljö, denna gång i Värnamo. I Midsommarblot får läsarna följa ett drama där frostiga familjerelationer i nutid och dåtid vävs samman.
  Historiska Media
Christina Haugen

Christina Haugen

Marknads- och försäljningsansvarig
046-33 34 76, christina.haugen@historiskamedia.se
Emma Wikström

Emma Wikström

PR & Kommunikation (vik.)
emma.wikstrom@historiskamedia.se