NATO, Ann-Sofie Dahl

Sveriges främsta expert på NATO berättar om försvarsalliansens historia

Våren 2019 är det 70 år sedan NATO grundades, och intresset för försvarsalliansen är större än någonsin. Ann-Sofie Dahl, en av Sveriges främsta experter på NATO och säkerhetspolitik, har skrivit en bok som sammanfattar och förklarar allt som varje svensk bör känna till om försvarspakten. Tisdag 14 maj gästar hon Akademibokhandeln Gleerups i Lund för att berätta om Natos historia, nutid och framtidsutmaningar. 

– NATO är i ropet som aldrig förr i debatten, säger Ann-Sofie Dahl och fortsätter:
– Detta är en följd av rysk aggression i Ukraina, försämrat säkerhetsläge i Östersjöregionen, en intensiv svensk försvarsdebatt och president Trumps utrikespolitik.

Dahl är en av Sveriges främsta experter på säkerhetspolitik och hon bor sedan flera år i Danmark. Hennes nya och högaktuella bok NATO. En försvarsallians i förändring skildrar alliansens utveckling sedan grundandet och ger även intressanta tankar kring hur dess framtid kan komma att se ut.

Var? Akademibokhandeln Gleerups, Stortorget, Lund
När? Tisdag 14 maj kl 18.00
Hur? Fri entré, anmälan till evenemang.lund@akademibokhandeln.se

Datum

14 maj 2019
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Platser

Akademibokhandeln Gleerups
Stortorget 2

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar