Göran Redin - Lövbergaserien

Göran Redin gästar Söderköpings bokhylla för att berätta om sin hyllade historiska romanserie

Det omvälvande 1600-talet fångar många läsare. Göran Redins Lövbergaserie har fått en allt större läsekrets för varje ny del. Nyligen släpptes den fristående femte delen, En ensam färd, som avslutar den
hyllade romanserien om familjen från Lövberga. Hör Göran Redin berätta om bokserien och de historiska händelser som den bygger på.

Göran Redin är civilingenjören och projektledaren som sedan barnsben haft en passion för historia. 2013 debuterade han med Ett fjärran krig, den första boken om syskonen från Lövberga gård i Östergötland. Boken fick ett mycket gott mottagande och även följande delar har rosats av kritiker och läsare, som framhävt bokseriens historiska trovärdighet och dess vackra språk. I berättelsen varvas storpolitiska händelser med den lilla människans vardag, glädje och sorg. Nu gästar han evenemanget Söderköpings bokhylla för att berätta om serien – missa inte detta!

Var? Söderköpings brunn, Söderköping
När? Måndag 22 juli kl 17.30-19.00
Hur? Entré 130 kr, biljetter släpps 1 juni. Säljs Söderköpings Bokhandel samt hos kulturbiljetter.se

Datum

22 jul 2019
Expired!

Tid

17:30 - 19:00

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar