Roten Till Det Onda

Författarsamtal: Ingmar Karlsson om Roten till det onda

Ingmar Karlssons kritikerrosade bok Roten till det onda är en viktig och initierad skildring av historien bakom dagens politiska och humanitära katastrofer i Mellanöstern. Hör honom berätta om boken!

Var? Biblioteket i Vårgårda, Föreningsgatan 3, Vårgårda
När? Tisdag 22 oktober kl 18.00
Hur? Fri entré!

Mer om boken:

År 1916 satte sig britter och fransmän i hemliga förhandlingar. Ett streck drogs på kartan över det osmanska rikets arabiska delar; områdena i norr blev franska intresseområden och de i söder brittiska. Efter kriget skapades sedan nya stater utan den minsta hänsyn till historia, kultur, religion eller geografi.

Vilka långtgående konsekvenser fick detta enkla pennstreck? Och hur påverkar det människor idag, 100 år senare? Författaren och diplomaten Ingmar Karlsson skildrar och förklarar historien bakom dagens politiska och humanitära katastrofer i Mellanöstern. Roten till det onda är en omistlig bok för alla som vill förstå ett av de mest aktuella ämnena i vår samtid.

Datum

22 okt 2019
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Platser

Biblioteket i Vårgårda
Föreningsgatan 3, Vårgårda

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar