Göran Redin - Lövbergaserien

Författarsamtal: Göran Redin gästar Borås Kulturhus för att berätta om svensk stormaktstid och Lövbergaserien

Det omvälvande 1600-talet fångar många historieintresserade läsare. Göran Redins Lövbergaserie har fått en allt större läsekrets för varje ny del. Nu gästar han Tisdagar på Borås Kulturhus för att berätta om bokserien och de verkliga historiska händelser som den bygger på!

Göran Redin är civilingenjören och projektledaren som sedan barnsben haft en passion för historia. 2013 debuterade han med Ett fjärran krig, den första boken om syskonen från Lövberga gård i Östergötland. Boken fick ett mycket gott mottagande och även följande delar har rosats av kritiker och läsare, som framhävt bokseriens historiska trovärdighet och dess vackra språk. I berättelsen varvas storpolitiska händelser med den lilla människans vardag, glädje och sorg.

Läs mer om Lövbergaserien här. 

Var? Borås Kulturhus
När? Tisdag 1 oktober kl 19.00
Hur? Entré 60 kr. Köp din biljett här.

Datum

01 okt 2019
Expired!

Tid

19:00 - 20:30

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar