Ted Hesselbom, Anna Lihammer

Författarparet Lihammer & Hesselbom gästar Deckarfestivalen i Sundsvall

Anna Lihammer & Ted Hesselbom är aktuella med spänningsromanen Solitairen och nu skriver de på nästa. Våren 2020 kommer fortsättningen på den prisbelönta historiska deckarserien om Carl Hell, som hittills kommit ut i tre delar (Medan mörkret faller 2014, Än skyddar natten 2015 och Där gryningen dröjer 2016). Torsdag 7 november gästar författarparet Deckarfestivalen i Sundsvall för att prata om hur man skriver historisk spänning. 

Var? Deckarfestivalen Sundsvall, Quality Hotel, lokal Aveny
När? Torsdag 7 november kl 10.00–11.00
Hur? Köp dina biljetter till Deckarfestivalen här.  

Anna Lihammer är författare och doktor i Historisk arkeologi. Hon har arbetat som arkeolog på många platser runt om i Sverige och i Tyskland. För närvarande arbetar hon vid Riksantikvarieämbetet i Stockholm. Hon har tidigare skrivit böckerna Arkeologins upptäckteri Sverige och Vikingatidens härskare samt de kritikerrosade kriminalromanerna om Carl Hell som utspelar sig på 1930-talet.

Ted Hesselbom är museichef, designer, författare och konstnär. Idag arbetar han som chef på Sigtuna museum sedan 2013 och &Art Valsta. Tidigare museichef på Röhsska museet i Göteborg (2007–2012). Verksam som art director och vd inom design och marknadsföring (1991–2006).

Datum

07 nov 2019
Expired!

Tid

10:00 - 11:00

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar