Författarframträdande: Erik Åsard om Hotet mot demokratin på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan

Erik Åsard gästar Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan för att berätta om sin och Martin Gelins nya bok Hotet mot demokratin. 

Var? Akademibokhandeln, Mäster Samuelsgatan 28, Stockholm
När? Lördag 23 november kl 12.30
Hur? Fri entré, alla är välkomna

Om boken: 

Alltsedan början av 2000-talet har populistiska partier gått starkt framåt inte bara i Europa utan även i övriga världen. Framgångarna har i många fall ritat om ländernas politiska landskap och skapat nya ledarfigurer som Viktor Orbán i Ungern, Rodrigo Duterte i Filippinerna och Donald Trump i USA.

Martin Gelins och Erik Åsards högaktuella bok Hotet mot demokratin är en skarpsynt skildring av högerpopulismens återkomst. Hur påverkas den liberala demokratin i Europa och USA? Är högerpopulismen ett reellt hot mot demokratin? Och hur klokt är det av vänstern att tävla med högern i grenen populism?

Martin Gelin, DN:s korrespondent i New York, och Erik Åsard, professor emeritus i nordamerikastudier, ger oss en djupare förståelse för ett samtida fenomen som i hög grad har satt agendan för det politiska samtalet.

Läs mer om Hotet mot demokratin här!

Datum

23 nov 2019
Expired!

Tid

12:30 - 13:30

Platser

Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan
Mäster Samuelsgatan 28

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar