Ulrika Knutson - Den besvärliga Elin Wägner

INSTÄLLT Föreläsning: Ulrika Knutson på Landvetters kulturhus

Evenemanget är tyvärr inställt pga smittrisken för Corona-viruset.

Journalisten och författaren Ulrika Knutson gästar Landvetters kulturhus för att berätta om sin efterlängtade bok Den besvärliga Elin Wägner. Missa inte detta spännande samtal om Elin Wägner – en av Sveriges viktigaste författare och tänkare under 1900-talet. 

Journalisten och författaren Ulrika Knutson har skrivit en engagerad och skarpsinnig bok om Elin Wägner, som tar fasta på hennes mer okända sidor. Det är ett modernt porträtt som berör högaktuella ämnen, som sexuella trakasserier och miljöförstöring. Man kan inte låta bli att undra vad Elin Wägner hade tyckt om me too-uppropet och Greta Thunbergs miljöaktivism?

Ulrika Knutson är en välkänd radioröst och journalist som tidigare har skrivit boken Kvinnor på gränsen till genombrott. Biografin om Elin Wägner är hennes efterlängtade litterära comeback. Läs mer om boken här!

Var? Landvetters kulturhus, plan 3
När? Onsdag 15 april kl 19.00
Entré: 100 kr, 50 kr under 26 år, köp biljett här.

Den besvärliga Elin Wägner

Datum

15 apr 2020
Expired!

Tid

19:00

Kostnad

100/50

Mer info

Läs mer

Platser

Landvetters kulturhus
Guldsmedsplatsen 1, Landvetter
Läs mer

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar