Bokrelease på Gleerups: Dick Harrisons Sveriges medeltid

Historieprofessor Dick Harrison har skrivit ett nytt standardverk om perioden från sen järnålder till Gustav Vasas trontillträde. I den rikt illustrerade boken Sveriges medeltid skildras vårt lands tidiga kungar och mäktiga män men även böndernas, kvinnornas och köpmännens vardag och levnadsvillkor.

Dick Harrison tar avstamp i den senaste forskningen om perioden och väver med sin sedvanliga berättarglädje ihop den fascinerande historien om vårt lands tidiga utveckling. Vi får ta del av händelser, personer och historiska lämningar som förmedlar viktiga lärdomar om en allt annat än mörk medeltid.

Varmt välkommen till bokreleasen! Kvällen inleds med att Dick Harrison presenterar sin bok och därefter blir det mingel med dryck och tilltugg samt bokförsäljning och signering. 

Var? Akademibokhandeln Gleerups, Stortorget, Lund
När? Onsdag 5 februari kl 19.00
Hur? Fri entré. Föranmälan på denna länk.

Läs mer om Sveriges medeltid här!

Sveriges medeltid

Datum

05 feb 2020
Expired!

Tid

18:00

Platser

Akademibokhandeln Gleerups
Stortorget 2
Kategori

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar