Bokrelease: Ny roman av kritikerrosade Erika Olofsson Liljedahl

Erika Olofsson Liljedahl debuterade 2017 med den kritikerrosade romanen Någonstans brister himlen. Nu kommer hennes efterlängtade nya roman, Och bergen skall rämna. Vi firar utgivningen med en bokrelease på förlaget – varmt välkommen! Erika samtalar om boken med sin redaktör och därefter blir det mingel, bubbel och signering. 

Och bergen skall rämna utspelar sig sommaren år 1901. I det karga norrländska samhället Tornehamn bor prästfrun Hedvig och hennes make Georg. Mellan fjällen, där renarna betar och samerna lever, ska järnvägen ta plats.

Livet i norr har inte blivit som Hedvig hade hoppats. Dagarna är långa och ensamma och hon tyngs av sorg och samhetskval. Först när Hedvig börjar undervisa en grupp samiska barn fylls hennes liv med mening.

Och bergen skall rämna är en stark och vacker roman om Sverige vid förra sekelskiftet, om ett hierarkiskt samhälle där kraven på att foga sig är många, och där priset för att låta bli är högt.

Välkommen till releasen!

Var? Historiska Media, Bantorget 3, Lund
När? Torsdag 25 april kl 18.00–19.30
Hur? Bokpresentation, mingel och signering. Alla är välkomna! Förlagets lokaler ligger en halvtrappa upp.
O.S.A: till osa@historiskamedia.se senast 23 april

Datum

25 apr 2019
Expired!

Tid

18:00 - 19:30

Platser

Historiska Media
Bantorget 3

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar