Daniel Rydén - Den märkligaste boken i världen

Bokrelease: Daniel Rydén berättar om Den märkligaste boken i världen

För vem skrev Mozart sin dödsmässa? Vad hände med flygplanet MH370 som försvann över Indiska Oceanen år 2014? Och hade Uri Geller övernaturliga krafter? Historien är full av oförklariga händelser. I boken Den märkligaste boken i världen och andra mysterier skildrar journalisten Daniel Rydén, välbekant från Sydsvenskan, ett spännande urval. Varmt välkommen på bokreleasen!

Daniel Rydén är journalist och författare, och skriver till vardags för Sydsvenskan. Han har tidigare skrivit ett flertal böcker, däribland den storsäljande titeln 101 historiska misstag. Hör honom berätta om sin nya bok, Den märkligaste boken i världen och andra mysterier, som också innehåller en klockren kombination av kunskap och underhållning. Efter bokpresentationen blir det boksignering och mingel med bubbel och tilltugg.

Var? Akademibokhandeln Gleerups, Stortorget Lund
När? Tisdag 28 maj kl 18.00
Hur? Entré 100 kr. Föranmäl dig till evenemang.lund@akademibokhandeln.se

Datum

28 maj 2019
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Platser

Akademibokhandeln Gleerups
Stortorget 2

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar