Biblioteksafton om den historiska romanserien Släkten

Ängelholms bibliotek har bjudit in författaren Elisabeth Östnäs som skrivit den tionde delen av romanserien Släkten samt Lena Amurén, förläggare på Historiska Media. De kommer att berätta både om arbetet med den senaste romanen och den omfattande serien i stort, hur det är att skriva på någonting som påbörjats av någon annan och mycket, mycket mer. Den tionde delen, Midsommarbrud, utspelar sig under 1400-talet.

År 2008 påbörjade Historiska Media utgivningen av den historiskaromanserien Släkten. Förlaget vill berätta om Sveriges historia från vikingatiden fram till våra dagar genom att följa en stor släkts öden och äventyr. Huvudkaraktärerna är kvinnor och handlingen är berättad ur deras synvinkel, ett mångt och mycket bortglömt perspektiv på vår historia. Böckerna i serien skrivs i stafett av några av Sveriges mest uppskattade kvinnliga författare. Bland författarna finns namn som Maria Gustavsdotter, Katarina Mazetti, Elisabeth Nemert och Karin Wahlberg.

Tänk på att vara i god tid eftersom det är ett begränsat antal platser i Hörsalen där vi kan ta emot 180 personer.

Arr: Ängelholms bibliotek och Akademibokhandeln/Killbergs

Datum

22 nov 2018
Expired!

Tid

19:00 - 20:30

Platser

Ängelholms bibliotek
Stortorget

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar