Åke Persson om historiska myter på Livrustkammaren

Åke Persson, en av författarna bakom 101 historiska myter, besöker Livrustkammaren i Stockholm för att berätta om fascinerande historiska myter som lever kvar än idag.

Var? Livrustkammaren
När? Tisdag 25 februari kl 18-00-19.00 (entrén öppnar 17.45)
Hur? Entré 150 kr. Köp din biljett via tickster.

Om boken: 

Trodde du att Julius Caesars sista ord var: Även du min Brutus? Att Erik XIV dog av förgiftad ärtsoppa? Att järnkorset uppfanns av nazisterna? Att Egyptens pyramider byggdes av slavar? Eller att det var Columbus som upptäckte Amerika?

Det finns många händelser i världshistorien som är vedertagna sanningar som man tar för givna. Men i själva verket är många av dem felaktiga. I generation efter generation har de berättats vidare och av någon anledning har vi valt att tro på dem. Ibland ligger historien nära sanningen och då är det lätt att förstå att man har velat dramatisera händelsen eller utsagan. Men ibland är det långt mellan verklighet och myt och då är mytens uppkomst lika spännande som själva myten.

Läs mer om boken 101 historiska myter här!

Datum

25 feb 2020
Expired!

Tid

18:00

Platser

Livrustkammaren
Slottsbacken 3, Stockholm

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar