Agneta Arnesson Westerdahl gästar utställningen Vikingaliv

Författaren Agneta Arnesson Westerdahl är aktuell med boken Havets hundar, den första delen i en ny och dramatisk romanserie om vikingatiden. Boken är fylld av starka personporträtt och skildrar såväl spännande resor och äventyr som handel och vardag. Agneta Arnesson Westerdahl är utbildad arkeolog och osteolog och har tidigare bland annat skrivit Skuggornas tid, en del i den historiska romanserien Släkten. Nu gästar hon utställningen Vikingaliv i Stockholm för att berätta om sitt researcharbete inför den nya Vikingaserien. 

Var? Utställningen Vikingaliv på Djurgården

När? Lördagen den 2 november kl 15.00 (Alla Helgons dag)

Om föredraget: 

Vilka vävde seglen till vikingaskeppen?

Författaren Agneta Arnesson Westerdahl berättar om det ofantliga vävarbete som krävdes för att göra segel till vikingaskeppen, och om vilka som fick väva seglen. Behovet av ull, lin och hampa blev oändligt, och jordbruket tvingades till förändring. Agneta berättar också om sina researchseglingar i Adriatiska havet, Egeiska havet och Marmarasjön!
Efteråt blir det signering och försäljning av Havets hundar, Vikingaserien del 1.

Datum

02 nov 2019
Expired!

Tid

15:00 - 16:00

Nästa evenemang

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg
Facebook Instagram YouTube
Sidebar