Kulturnatten i Lund 2020: Var finns historien? Hör det populära historikerparet samtala om arbetet bakom att skriva historieböcker.

Kulturnatten 2020 avrundas i makarna Harrisons gedigna historiebibliotek i Åkarp utanför Lund. Här samtalar Dick Harrison, professor i historia vid Lunds universitet och författare till ett sjuttiotal böcker om svensk och internationell historia, med sin hustru Katarina Harrison Lindbergh, författare och föreläsare, som tidigare har skrivit flera historiska fackböcker. På Historiska Media är historikerparet aktuella med böckerna Nordiska sjuårskriget 1563-1570 och Sveriges medeltid. I sitt hem resonerar makarna kring det omfattande, ofta snåriga, arbetet med att leta rätt på den rätta historien, och att föra den vidare till samtiden.

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg

stäng
Sidebar Scroll To Top
Facebook Instagram YouTube