Kulturnatten i Lund 2020: Allt du velat veta om att skriva deckare — författarna Philip Birk och Jens Lönnaeus svarar på frågor om deckarförfattande.

Välkommen hem till Lunds egen deckarförfattare Philip Birk! Philip debuterade som 24-åring med den hyllade thrillern Kyldygnet (2018), som följdes upp av likväl rosade Frostnatt (2019). I höst är han aktuell med Tigerstaden, den tredje, fristående delen om den beryktade konsttjuven Tom Grip. Kulturnatten till ära gästas Philip Birk av ingen mindre än grannstadens egen deckarförfattare, Jens Lönnaeus. I våras debuterade Jens med det psykologiska dramat Clara, som utspelar sig kring Möllevången i Malmö. Tidigare i september offentliggjordes att Clara nominerats till Årets deckardebut 2020 av prestigefyllda Crimetime Award. Denna kväll sjunker de unga deckarförfattarna ned i varsin fåtölj och svarar på frågor om hur det är att skriva en deckare. Framträdandet sänds live, så du har såklart möjlighet att ställa dina egna frågor, och äntligen få svar på allt du velat veta om deckare.

SNABB ORDERHANTERING

De allra flesta av våra titlar kan skickas från vårt lager inom 1-2 arbetsdagar. Undantagen noteras på respektive boksida.

SNABB FRAKT

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar vid order före kl 12. Böckerna skickas som A-post vid vikt upp till 1 kilo, och som paket över 1 kilo från vårt lager i Falun.

PERSONLIG SUPPORT

Vi hanterar personligen alla beställningar och frågor.

100% SÄKERT

Vi värderar din säkerhet och integritet. Läs mer om vår policy för personuppgifter:

Varukorg

stäng
Sidebar Scroll To Top
Facebook Instagram YouTube