20 Sep

Släktkalas för 10-årsjubilerande romanserien Släkten

Den historiska romanserien Släkten firar 10 år med ett kalas på Kulturen i Lund!

Historiska Media har under 10 års tid gett ut den populära romanserien Släkten. Genom spänning och dramatik skildras kvinnors roll i historien, från vikingatid och framåt. De olika delarna har skrivits i stafett av tio olika författare. 

2018 fyller serien 10 år och vi firar detta med ett stort släktkalas i Lund. Möt författarna i serien: Katarina Mazetti, Karin Wahlberg, Catharina Ingelman-Sundberg, Maria Gustavsdotter, Ingrid Kampås, Elisabet Nemert, Ewa Klingberg, Agneta Arnesson Westerdahl och Elisabeth Östnäs. Under kvällen kommer de att prata om sina böcker och hur de skildrar svensk historia utifrån ett kvinnligt perspektiv.

Evenemanget inleds med mingel och tilltugg, innan författarsamtalet tar vid. Kvällen avslutas med bokförsäljning och signering.

Var? Kulturen, Tegnérplatsen 6, Lund
När? Torsdag 20 september kl 18.30-20.30
Hur? Entré 200 kr. Köp biljetter här!

Släkten_FB_coverphoto

Kalenderdatum: 20 sep 2018, 18:30