29 Mar

Signering: Maria Gustavsdotter med sina historiska romaner i Lysekil

Maria Gustavsdotter har gjort succé som författare av historiska romaner. Nu är hon aktuell med Ylvas bok, som är den efterlängtade fjärde delen i hennes historiska romanserie Prästdöttrarna. Ta chansen att få boken signerad!

Maria Gustavsdotter har gjort succé med sina historiska romaner, inte minst serien Prästdöttrarna där vi får möta Ulrika, Katarina, Ebba och Ylva på 1600-talet. Dessutom har Maria medverkat i Historiska Medias populära bokserie Släkten, med boken Helenas hämnd. 2017 gav Historiska Media ut hennes hyllade roman Den gyllene hårnålen, som är inspirerad av prinsessan Cecilia Vasas spännande levnadsöde.

Var? Lysekils bokhandel

När? Torsdag 29 mars kl 12-14

YlvasBokCover.inddMariaGustavsdotter

Kalenderdatum: 29 mar 2018, 12:00