14 Mar

Författarsamtal: Göran Redin & Agneta Arnesson Westerdahl

Bokhandeln i Västervik bjuder in till en litterär afton med Göran Redin och Agneta Arnesson Westerdahl, som både är författare av historiska romaner. 

Författaren Agneta Arnesson Westerdahl är aktuell med romanen Skuggornas tid, som är den nionde delen i Historiska Medias populära historiska romanserie Släkten. Agneta berättar om boken och de historiska händelser som den bygger på. Vi får höra om medeltidens fasansfulla år när digerdöden drabbade Sverige, och om Valdemar Atterdag som år 1361 dräpte den gotländska bondebefolkningen utanför Visby ringmur.

Författaren Göran Redin är aktuell med romanen En vilsen själ, som är den fjärde delen i hans hyllade Lövberga-serie som utspelar sig under svensk stormaktstid. Göran Redin berättar om sina romaner och sitt historiska researcharbete. Hans böcker är en sinnrik väv av människor, miljöer och händelser under det tidiga 1600-talet. Bönder och soldater, högadel och präster, kungen och hans kansler; alla får de sin plats i skildringen av den mest spännande epoken i svensk historia.

Läs gärna mer om Skuggornas tid här. 

Läs mer om Lövberga-serien här.

Var? Erik Hultgrens bokhandel, Västervik
När? Onsdag 14 mars kl 19:00
Hur? Entré 180 kr. Biljetter köps i bokhandeln. Läs mer om evenemanget här.

SKUGGORNAS TID KLAR.indd

GöranRedin,FotoJohannaJeansson,SmileSVEnVilsenSjal

Kalenderdatum: 14 mar 2018, 19:00