23 Apr

Författarträff: Maria Gustavsdotter om Prästdöttrarna

Maria Gustavsdotter har gjort succé som författare av historiska romaner. Nu är hon aktuell med Ylvas bok, som är den efterlängtade fjärde delen i hennes historiska romanserie Prästdöttrarna. Hör henne berätta om sina böcker och de historiska händelser som berättelserna bygger på! 

Maria Gustavsdotter har gjort succé med sina historiska romaner, inte minst serien Prästdöttrarna där vi får möta Ulrika, Katarina, Ebba och Ylva på 1600-talet. Dessutom har Maria medverkat i Historiska Medias populära bokserie Släkten, med boken Helenas hämnd. 2017 gav Historiska Media ut hennes hyllade roman Den gyllene hårnålen, som är inspirerad av prinsessan Cecilia Vasas spännande levnadsöde.

Var? Olofströms bibliotek

När? Måndag 23 april kl 18:30

YlvasBokCover.inddMariaGustavsdotter

Kalenderdatum: 23 apr 2018, 18:30