26 Nov

Släkten del 9: julmarknad, bokförsäljning och signering

Den efterlängtade nionde delen i romanserien SläktenI Agneta Arnesson Westerdahls fristående roman Skuggornas tid möter vi den högättade Elin år 1350. Sommaren står i full blom när hon återvänder till Lejsta gård. Hennes man och barn har som så många andra fallit offer för digerdöden, och dagarna präglas av sorg och hunger. När Elins vägar korsas av den föräldralösa flickan Unni förändras allt … Nu gästar Agneta Arnesson Westerdahl Nusnäs julmarknad för att sälja och signera sin bok! Ta chansen att köpa en bok till dig själv, eller köp den som julklapp till en historieintresserad vän.

Var? Nusnäs julmarknad
När? Söndag 26 november kl 11.00-16.00
Hur? Alla är välkomna!

SKUGGORNAS TID KLAR.indd

Kalenderdatum: 26 nov 2017, 11:00