2 Dec

Göran Redin om svensk stormaktstid

Göran Redin har gjort succé med sitt historiska romanepos om syskonen från Lövberga gård. Lövberga-serien utspelar sig under stormaktstidens Sverige, och berättar både om den lilla människans vardag och om de storpolitiska händelserna. Ta chansen att höra författaren Göran Redin berätta om sina böcker och sitt skrivande! 

Var? Tellus Bok- och berättarmässa, Linköpings stadsbibliotek
När? Lördag 2 december kl 10.30-11.00

Läs mer om Tellus Bok- och berättarmässa här.

Läs gärna mer om Göran Redin och hans historiska romaner här!

Några röster om böckerna i serien:

»Redin har en utsökt känsla för beskrivande detaljer, som ger trovärdighet åt tidsmiljön … alla tre böckerna känns fullödiga och välkomponerade … Jag vill egentligen inte jämföra med Lars Widding och Rune Pär Olofsson men gör det ändå. Redin är bättre.« Corren 

»Utmärkt miljöbeskrivning och nyanserade personporträtt ger historien liv.« Bibliotekstjänst

»Ett bräckligt liv är lättläst, intressant och engagerande och jag läser, läser och läser och kan inte sluta. Jag är stormförtjust i den här serien och hoppas nu att det inte dröjer alltför länge innan jag får läsa mer om syskonen från Lövberga.« Bloggen Boklysten

978917545421497891754542219789175454191EnVilsenSjal

Kalenderdatum: 2 dec 2017, 10:30