Pressinformation:
Vikingar, e-bok

Saga, sägen och sanning

Tomas Blom

Vilka var vikingarna? Sjörövare, runristare, legosoldater? Trollkvinnor, asadyrkare, skalder och skattgömmare? Allt detta stämmer – om vi får tro på de sagor och sägner som det berättas om i den här boken. Men här finns också sanningar, som till exempel att vikingarna inte hade horn på sina hjälmar.

Tomas Blom är författare och skribent med en bakgrund inom radio och TV. Han har skrivit flera populärhistoriska ungdomsböcker samt historiska romaner. Han medverkar regelbundet i tidskrifterna Allt om Historia och Populär Historia. Han har även skrivit manus till TV-program som Sveriges historia och Anno 1790.

TitelVikingar, e-bok: Saga, sägen och sanning
FörfattareTomas Blom
Boktyp
Ämne
ISBN978-91-87263-57-6
Sidantal144
Utgiven2012
IllustreradSvartvit

Om författaren

Tomas Blom

Tomas Blom

Tomas Blom är skribent med en bakgrund som radioman och TV-författare. Han debuterade som romanförfattare redan 1991 med sin första historiska roman, som har följts av en stort antal böcker, såväl fack- som skönlitteratur, inte minst populärhistoriska ungdomsböcker. Detta varvat med manusmedverkan i en rad tv-serier, såsom ”Anno 1790” och ”Sveriges historia”, samt regelbundna artiklar  Läs mer »

Vikingar, e-bok

Första recensionsdatum: 28 mars 2013

Beställ recensionsexemplar
  • CAPTCHA-bild