Vaxade juveler och brända hjärtan

Ewa Klingberg

Utkommer 2018-10-08

Charmig roman av Sveriges nya feelgood-drottning! 

Marika försöker febrilt få in lite jul i sin hyresstuga. Den nyinköpta adventsljusstaken sprider ett stämningsfullt ljus men pepparkakorna bränns i ugnen och  huvudet är fullt av tankar.

Gjorde hon rätt som lämnade dottern och kärleken bakom sig? Och hur trivs hon egentligen med det nya livet, djupt inne i de småländska skogarna?  En dag blir Marika bjuden på middag, vilket oväntat leder henne tillbaka i tiden, till 1800-talet och till en flicka som kämpar för att rädda sin familj från fattighuset.

Vaxade juveler och brända hjärtan är en varm berättelse om att man aldrig ska ge upp, hur kämpig tillvaron än kan verka. Boken är en fristående del i Huskvarna-serien, där även böckerna Manglade dukar och vikta servetter och Lånat silver och krossat glas ingår.

Om författaren

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg är Sveriges nya feelgood-drottning.   2018 är Ewa Klingberg aktuell med två nya romaner i sin populära Huskvarna-serie. Den charmiga romanen Manglade dukar och vikta servetter (2016) följs under 2018 upp med titlarna Lånat silver och krossat glas samt Vaxade juveler och brända hjärtan. Böckerna i serien utspelar sig växelvis på 1800-talet och i nutid och  Läs mer »

Vaxade juveler och brända hjärtan
TitelVaxade juveler och brända hjärtan
FörfattareEwa Klingberg
Ämne,
ISBN9789175457123
Sidantal360
Utkommer 8 oktober 2018
Pris199 kr