Stenhuggarens dotter, e-bok

Släkten del 7

Ewa Klingberg

Den efterlängtade sjunde delen i romanserien Släkten!

Sissela Konradsdotter föds 1252 i smålandet Njudung. Hennes far är känd för sin magiska förmåga att förvandla stenar till konstverk. Hans berömmelse når ända till kungaborgen i Stockholm, och han får en inbjudan av kung Valdemar.

Dottern Sissela följer med till Stockholm och snart är hon en central del av kung Valdemars liv. Men maktstriderna och intrigerna på kungaborgen tvingar henne på flykt. Med sig får hon kungens frilloson Eskil och den ring som under århundraden burits av kvinnor i maktens närhet. En dag många år senare hinner verkligheten i kapp Sissela, och hennes hemligheter riskerar att avslöjas.

Stenhuggarens dotter är den sjunde fristående delen i Historiska Medias omtyckta romanserie Släkten. Ewa Klingberg tar läsaren med på en dramatisk resa till en sägenomspunnen tid.

»Ewa Klingberg skriver medryckande och mycket lättläst, för att vara en historisk roman är detta en riktig bladvändare …Jag känner mig väldigt nöjd när jag slår ihop Stenhuggarens dotter. Jag har läst en roman som innehåller det mesta, spänning, dramatik, romantik och även en rejäl dos historia.« Bloggen Johannas deckarhörna

Om författaren

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg

Lockar läsarna med spänning och charm  Ewa Klingberg har tidigare arbetat som lärare, ett yrke som hon älskade från första stund. Men passionen för skrivandet tog senare överhanden och sedan 13 år tillbaka är hon författare på heltid. Ewa Klingberg skriver romaner såväl som noveller för veckopressen samt är medarbetare i tidningen Släkthistoria. För Historiska Media  Läs mer »

Stenhuggarens dotter, e-bok
TitelStenhuggarens dotter, e-bok: Släkten del 7
FörfattareEwa Klingberg
Boktyp
ISBN9789175452760
Sidantal352
Utgiven2015