Pressinformation:
Manglade dukar och vikta servetter

Ewa Klingberg

Utkommer 2017-05-05

Charmig roman om omöjlig kärlek!

Utan att riktigt förstå hur det gick till så har Felicia blivit med hus. Inte en vanlig villa, utan en stor fastighet med hyresgäster som nu är hennes ansvar. En av lägenheterna ska hon inreda till sig själv.

När Felicia möter den attraktive antikhandlaren Jonathan som vill fylla hennes bostad med tidstypiska möbler vänds hennes liv upp och ned. Felicia tar tacksamt emot inredningshjälp från Jonathan, men vad varken Felicia eller Jonathan känner till är att en av möblerna döljer en gammal hemlighet ... Denna hemlighet leder till Nanny, en ung kvinna som arbetar som piga i ett välbemedlat hem i Karlskrona år 1851.

Ensamheten blir plötsligt ett virrvarr av nya bekantskaper, de gamla murriga väggarna får nytt liv och Felicias sårade hjärta tinar upp. Men hur ska hon hantera en kärlek som är omöjlig redan från början?

Nannys och Felicias skilda livsöden vävs samman på ett fängslande vis. Hemligheter från det förflutna blir en del av Felicias liv och påverkar henne på ett sätt som hon aldrig hade kunnat förutsäga. Manglade dukar och vikta servetter är en varm och charmig historia som handlar om vänskap, kärlek och modet att känna tillit.

TitelManglade dukar och vikta servetter
FörfattareEwa Klingberg
Ämne,
ISBN9789175454719
Sidantal350
Utkommer 5 maj 2017
OmslagEmma Graves
Pris199 kr

Om författaren

Ewa Klingberg

Ewa Klingberg

Lockar läsarna med spänning och charm  Ewa Klingberg har tidigare arbetat som lärare, ett yrke som hon älskade från första stund. Men passionen för skrivandet tog senare överhanden och sedan 13 år tillbaka är hon författare på heltid. Ewa Klingberg skriver romaner såväl som noveller för veckopressen samt är medarbetare i tidningen Släkthistoria. För Historiska Media  Läs mer »

Manglade dukar och vikta servetter Läs ett smakprov

Första recensionsdatum: 20 maj 2017

Beställ recensionsexemplar
  • CAPTCHA-bild